TwitterFacebookYoutubeTumblr
mini-banner-2

Avrupa Gönüllü Hizmeti

Avrupa Gönüllü Hizmeti, Başbakanlık, Devlet Planlama Teşkilatı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) çatısı altında yürütülen Gençlik Programının bir parçasıdır.

18-30 yaş arası genç bireylerin Program Ülkelerinde bulunan akredite sivil toplum kuruluşlarında 2-12 ay süreyle toplumsal konular üzerine yaptığı gönüllü hizmetin adı Avrupa Gönüllü Hizmetidir.

Avrupa Gönüllü Hizmetine katılan gönüllülerin uluslararası yolculuk, konaklama, cep harçlığı, vize ve yerel ulaşım giderleri Program tarafından karşılanır.

Eğer sizde programa katılmak istiyorsanız lütfen www.ua.gov.tr adresinden Programın detaylarını inceleyin ve http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_en.cfm adresinden öncelikle kendinize bir Gönderen Kuruluş bulun, daha sonra ise gitmek istediğiniz ülkelerdeki Ev Sahibi Kuruluşları ve projelerini inceleyerek ingilizce özgeçmiş ve motivasyon mektuplarınızla başvurunuzu yapın.

Desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız; Her cumartesi günü saat 10:00 - 12:00 arası Vakfımız da gerçekleştirilen AGH bilgilendirme toplantısına katılın veya agh@guvenvakfi.org.tr adresinden bize ulaşın.